Srećan

Iako ne voli da priča o privatnom životu, legendarni gitarista podelio divne vesti s janošću: Da, ćerkica je na putu

0

Jedan od najcenjenijih instrumentalista, osnivač Divljih Jagoda Zele Lipovača, u 62. godini života naćiće se u ulozi tate!

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Zele ne voli da priča o privatnom životu, ali nije uspeo da prikrije radost ovoga puta, te poručio:

Da, ćerkica je na putu", izjavio je Lipovača, koji je tokom čitave karijere svoju privatnost držao daleko od očiju javnosti.

Ja ne želim o tome da pričam, niti sam ikada bio taj tip. Ne želim dete uopšte u to da uvlačim niti će biti slika deteta po novinama. To je moj privatni život i mislim da nema nikakve potrebe.

 

Ja nisam ta estrada i nemam veze s ovom balkanskom estradom, nisam taj tip. Ovo sam što jesam - svirač i kome paše da me pita o gitarama i rokenrolu, to je to", objasnio je on tokom telefonskog razgovora, dodajući da javnost zaista nikada nije bila upućena u njegov privatni život.

Zrelost i raskoš vokalne interpretacije: Zele Lipovača udružio snage s pevačem Black Sabbatha!


Upravo to objašnjava i činjenicu da ovaj legendarni muzičar nije otkrio ime žene s kojom će dobiti ćerku, ali je nedavno u intervjuu objasnio kakve žene poštuje.

 

A post shared by @mddarko on

Pre svega, mora biti ženstvena, a zatim da je to osoba koja razmišlja i ima slične navike i poglede na svet kao i ja. Ne verujem u teoriju da se suprotnosti privlače, nego verujem da je uspešna veza spoj onih koji uživaju u istim stvarima", rekao je Zele.

makonda-tracker