Otvoreno pismo

Svima koji surovo vređaju Anu Nikolić, Vesna Dedić poručila: Kada je rodila dete ona je bila najlepša svom suprugu (FOTO)

0

Kada je Ana Nikolić objavila selfi fotografiju nakon porođaja, negativni komentari i uvrede su se nizali u nedogled. Međutim, Vesna Dedić nije želela da reaguje ćutanjem, već je napisala surovo iskreno otvoreno pismo

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Ne može sve sama: Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta zamolili za pomoć (FOTO)

 

Umesto da uzmeš da pročitaš knjigu koju je neka od njih napisala ili odeš u pozorište da je vidiš kako glumi ti pišeš po portalima komentare prepune govora mržnje. Znaš, trebalo bi da bude kažnjivo kada se rugaš damama koje ne poznaješ i nazivaš ih odvratnim feministkinjama, alkoholičarkama,kurvama,glupačama koje treba linčovati ili bar silovati.

Majmune,ja sam morala tebi da se obratim u trenutku kada si nedavno poznatu pevačicu čiju je fotografiju posle porođaja suprug postavio na instagram nazvao debelom nakazom, odvratnom kučkom koja treba da se iseli iz zemlje koliko je ružna! Majmune, ti njene pesme možeš da ne voliš i da pišeš detaljno zbog čega ti se ne sviđaju, ali ona je u trenutku kada je rodila dete svom suprugu najlepša. Ti više voliš da gledaš slike našminkanih porodilja umesto majke kojoj se vide na licu tragovi bola?

 

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker