FOTO

Razapet osećanjima:Poznati fudbaler nakon smrti supruge jedim potezom otkrio da nije spreman da nastavi dalje

0

Jedan od najpoznatijih svetskih fudbaleskih asova Rio Ferdinand nedavno je u emotivnoj ispovesti otkrio kako se nosi sa tragičnim gubitkom supruge koja je preminula od raka. Život je nastavio dalje, ima novu devojku, ali ipak neke stvari ne može da zaboravi

foto: Instagram
foto: Instagram

Supruga Ria Ferdinanda preminula je pre dve godine nakon što je izgubila bitku za zdravlje. Rebeka Elisaon preminula je od raka grudi.

 

Rebeka Ferdinand, supruga slavnog fudbalera, preminula je u 34. godini.

 

- Kada je Rebeka preminula, pio sam mnogo preko noći. Tada smo imali gospođu koja je živela sa nama, a kada bi ona otišla u krevet, sišao bih u dnevnu sobu i opijao se. To je sigurno trajalo tri ili četiri meseca. Ipak, uspevao sam da ustanem ujutru i odvedem decu u školu - rekao je fudbaler u dokumentarcu početkom proleća.

 

Ipak od nedavno je dopustio sebi da ponovo pronađe ljubavnu sreću. Rio je već neko vreme u vezi sa Kejt Rajt sa kojom boravi na porodičnom odmoru u Portugalu. Iako su se njegovi fanovi ponadali da je uspeo da nastavi dalje sa svojim životom, jedan detalj je otkrio da nekadašnji fudbaler još uvek nije spreman da se u potpunosti prepusti čarima ljubavi.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker