odali se

Na očigled svih ju je pitao da li ga voli: Isplivao emotivni snimak Ane Sević i Ace Lukasa koji ona i dalje čuva (VIDEO)

0

Prašina oko navodne afere pevačice Ane Sević i njenog kolege Ace Lukasa se ne sleže već danima, a njoj se desi i jedan propust koji upotpunio sva nagađanja

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nakon što su u javnost dospele poruke koje je Ana Sević slala Aci Lukasu, šuška se da je Darko, čim je čuo da Lukas stiže u Crnu Goru zbog nastupa, tražio od Ane da prekinu letovanje i vrate se u Beograd, kako se ne bi sreli sa njim.

 

Otkrio celu istinu: Dok svi tračare o porukama koje je navodno Ana slala Lukasu, oglasio se Darko Lazić (FOTO)

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

Iako se nisu javno oglašavali na ovu temu, primetno je da Ana već duže vreme ne objavljuje zajedničke fotografije sa Darkom na društvenim mrežama, što je ranije redovno radila. S druge strane, Darko i te kako objavljuje porodične fotografije, što su mnogi protumačili kao demant navoda o njihovom razvodu.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Ipak, jedan potez Ane Sević podgrejao je spekulacija o njenoj aferi sa kolegom Acom Lukosom. Naime, pevačica čuva snimak Ace Lukasa, koji je nastao dok ga je snimala kako peva na jednom slavlju. Ana nije odvajala kameru od njega, dok je Lukas u više navrata gledao pravo u nju dok je pevao i to svoj hit: Voliš li me?

 

Njoj bi prvo rekla da se razvodi od Darka: Isplivala privatna prepiska Ane Sević sa kumom (FOTO)

 

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

 

makonda-tracker