Anabela Đogani: Još nije vreme za drugi brak

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

svetlana

15-08-2010 11:27h
mislim da njoj niko nista ne bi mogao zameriti u bilo kom slucaju:)

plava_mala

15-08-2010 10:39h
Zato sto je iskrena, ljudi je puno vole. A nakon svega sto joj je Gagi uradio, nema pravo nista da joj kaze, ni on ni njegova porodica.

Jelena

10-08-2010 22:53h
Dobro je ako je ISKREN intervju!!! Mislim da bi joj bilo mnogo bolje kad ne bi bila toliko iskrena!!!!

jovana

14-08-2010 15:43h
Mnogu mila i draga licnost.Sekogas iskrena.

mila

14-08-2010 18:53h
ovake je trebalo biti i na pocetku, da se ne zuri i samo uziva.
Sad posle sve te najave da izadje ovakav intervju samo je povod da porodica Djogani likuje:(.

Anabela volimo te i zelimo sve da znamo ali neke stvari ipak moraju da ostanu samo tvoje (vase), ne deli se sve sa medijima!!!

Bixy

13-08-2010 16:47h
Potpuno se slazem sa Jelonom, zene najvise nadrljaju kada iskreno kazu sve sto misle. Doduse i muskarci. Ali Anabela je jedno divno stvorenje i mislim da je upravu za ove odluke koje je donela i ispricala za magazin Story.

KRASIWA ZAUWEK

16-08-2010 17:12h
ma i ne treba da bilo sta ima sa mladenom..on nije za nju...najbolje bi bilo da se ponowo wrati gagiju..on je car.... :))

Jasmina

18-08-2010 21:51h
Anabela je prava dama,prelepa,mila,nezna i draga zena!Volim je i obozavam! Ali, ovaj intervju me je strasno razocarao!!!Posle toliko izjava: Predivna veridba,Anabela prica udaje se u julu, pa udaje na jesen, zeli sa Mladenom trece dete i jos mnogo lepih izjava!!!Mladen je dokazao koliko je iskreno voli i zaprosio je, i onda odjednom PRAVI BUM: NE ZELI DA SE UDAJE, NE ZELI DETE, POSLE PRICE DA ZELI VENCANJE IZ BAJKE,KOLIKO RUZNO ZVUCI AKO TREBA POTPIS POTPISACU!!!Draga Anabela! Mladenova ljubav ti je vratila osmeh na lice i radost u srce!!!ON JE MOMAK I ZELI BRAK,SUPRUGU I DETE!!! MISLIM DA TI JE OVAJ POTEZ POGRESAN!!!STICEM UTISAK DA NE ZNAS STA HOCES I ZELIS? Sada porodica Djogani likuje!!!Ali, to je tvoja intima i tvoja odluka! VOLIM TE, I ZELIM TI PUNO SRECE U ZIVOTU, SA DECICOM I MLADENOM!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: