Ambiciozna

Nikad nije kasno: Kortni Kardašijan se vraća u školsku klupu!

0

Iako ima toliko novca da nikad u životu ne mora ništa više raditi, tridesetosmogodišnja Kortni Kardašijan ozbiljno razmišlja da završi pravo.

foto: Instagram
foto: Instagram

Najstarija sestra Kardašijan želi da se posveti svom obrazovanju, a pravo je privlači jer je njen pokojni otac Robert bio poznati advokat.

 

- Uvek mu se divila, a on je verovao da će Kortni biti advokat. Ona misli da je sad dobro vreme da počne sa učenjem i ostvari očevu želju. Možda se time nikad neće baviti, ali važno joj je da se posveti sebi - kaže izvor blizak slavnoj porodici, i dodaje da ju je bivši partner prilično ograničavao, zbog čega nije mogla da se posveti obrazovanju.

 

Kan 2017 - ne samo filmski festival: Sa njim je Kortni Kardašijan pronašla ljubav (FOTO)
 

Kortni je navodno još prošle godine htela da upiše koledž, ali zbog dramatičnog raskida sa Skotom Disikom tu odluku je odložila.

 

- Verovatno će izabrati neki online koledž kako bi mogla da bude sa decom. Skot joj je oduzimao previše energije i uvek je morala da pazi na njega i na decu. Sad želi da se posveti svojim strastima i pronađe svoj cilj u životu. Ne želi da se za 20 godina pita 'šta bi bilo da je bilo' - rekli su izvori bliski rijaliti zvezdi.

 

NIKAD vam ne bi palo na pamet šta je dozvolila ČETVOROGODIŠNjOJ ćerki: Šokirani roditelji napali Kortni Kardašijan (ANKETA)
 

Kortni inače već ima diplomu iz španskog jezika i teatrologije.

Trenutno je u vezi s bivšim bokserom i manekenom Jonesom Bendžimom, a rekla je da joj veza s njim odgovara jer nije naporno i samo se zabavljaju.

 

Nestvarno parče raja: Ovako izgleda soba ćerke Kortni Kardašijan (FOTO)

makonda-tracker