Miss Srbije letovala u Pefkohoriju

Nova miss Srbije Milica Jelić odmarala se deset dana sa drugaricama u grčkom letovališu Pefkohori
4
1 / 7 Foto: Privatna Arhiva

Šarmantna brineta na put je krenula sa pet najboljih drugarica u želji da se što bolje odmori i napuni baterije pre takmičenja za miss sveta koje će se održati 30. oktobra u Kini.

- Zaista sam se odlično provela, ali na prvom mestu mi je bio odmor, tako da sam svakog jutra ustajala u devet sati i ceo dan provodila leškareći na plaži sa drugaricama. Večeri smo uglavnom provodile u našem apartmanu, ali izlazile smo i po okolnim diskotekama, tako da smo bile na nastupu Saše Kovačevića i Jelene Tomašević u klubu Beo grad – kaže Milica i otkriva da njen boravak u grčkom letovalištu nije prošao nezapaženo.

- Pošto je Pefkohori malo mesto, a sa nama je putovalo dosta turista iz Srbije, veoma brzo se pročulo da sam stigla u Grčku. Sebe smatram normalnom i običnom devojkom i nisam želela da budem u centru pažnje, jer sam došla da se odmorim od svih obaveza. Međutim, Grci su bili veoma znatiželjni, tako da su mi non-stop prilazili u želji da se fotografišu sa mnom. Pošto je kod njih izbor za miss veoma važna stvar, mnogi od njih su se čudili zašto nisam u pratnji obezbeđenja, na šta sam se samo slatko nasmejala. Moram da kažem i da mi nikako nisu dozvoljavali da platim bilo šta, tako da mi je u nekoliko navrata bilo baš neprijatno, ali sve ostalo je bilo savršeno – otkrila je Milica Jelić za Story.rs.

Jelena Kulović

makonda-tracker