Robi Vilijams: Uzimam tebe, Ajda… i prestajem da pušim

0
Svetski pop star Robi Vilijams i zgodna glumica Ajda Fild ozvaničili su svoju vezu na ceremoniji venčanja održanoj u subotu u Los Anđelesu
foto: Mirror.co.uk
foto: Mirror.co.uk

Nakon tri godine zabavljanja i potpisanog predbračnog ugovora, britanski muzičar i glumac Robi Vilijams i izabranica njegovog srca, američka glumica turskog porekla Ajda Fild, venčali su se u subotu, u intimnom krugu od 75 zvanica odevenih u srebrno i belo. Iako je prema prvobitnom planu ceremonijalni deo trebalo da se održi na romantičnom kalifornijskom ostrvu Santa Katalina, informacije o lokaciji procurele su u javnost, tako da su Ajda i Robi bili primorani da odustanu od te ideje, pa je venčanje održano na pevačevom 10 miliona dolara vrednom imanju u Los Anđelesu. Kako strani mediji prenose, u ambijentu ispunjenom ručno bojenim orhidejama, tridesetjednogodišnja nevesta na sebi je nosila belu venčanicu, dok je tridesetšestogodišnji mladoženja bio u crnom smokingu. Na svadbi nije bilo dozvoljeno nijedno alkoholno piće osim šampanjca, a gostima su poslužene gurmanske poslastice.

Kao specijalni svadbeni poklon, novopečeni suprug je pred svojom mladom i prisutnim gostima položio još jedan zavet i dao obećanje da će prestati da puši, kako bi njih dvoje što pre mogli da se posvete planiranju zdravog potomstva.

Nakon završenog obreda, u sam smiraj dana, srećno zaljubljeni mladenci zaputili su se na svoje prvo bračno putovanje u meksički Los Kabos, gde će provesti naredne dve nedelje.

Pogledajte prve nezvanične fotografije sa ovog venčanja:

http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2471980/robbie-williams-wedding-photos-00/

makonda-tracker