ni vama neće promaći

Dve sedmice je niko nije video: Melanija Tramp se konačno pojavila u javnosti, a na njoj su svi primetili istu stvar (FOTO)

0

Proteklih dana, mnogi su primetili da prva dama Amerike nije viđena u javnosti još od 25. jula.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kako objašnjavaju mediji, njen suprug Donald Tramp trenutno je na 17-dnevnom odmoru u Nju Džerziju, ali daleko od toga da on ne obavlja svoje dužnosti predsednika države. Štaviše, mediji su ovo putovanje nazvali radnim odmorom, a prva dama je sve vreme uz svog izabranika.

 

Donald nije mogao da se obuzda ni pred hiljadama ljudi: Najhrabrije izdanje Melanije Tramp otkad je prva dama Amerike (FOTO)

 

Ipak, kada je prva porodica stigla u Bedminster, u medijima se pojavilo mnogo fotografija Ivanke Tramp, njenog supruga Džareda Kušnera i njihove dece, ali od Melanije nije bilo ni traga ni glasa.

 

1 / 16 Foto: Profimedia

 

I ne samo to - o njoj nije bilo nijedne informacije proteklih dana! Ubrzo nakon što su američki mediji izrazili zabrinutost za svoju prvu damu, Melanija se pojavila u javnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država prisustvovala je naime Donaldovom obraćanju u Nacionalnom golf klubu Tramp, kada je on govorio o problemima s narkoticima.

 

Kao da želi da isključi Sloveniju iz svog života: Zašto Melanija više od deset godina nije kročila u rodnu Sevnicu?

 

Melanija je sedela iza svog supruga, odevena u elegantnu i veoma jednostavnu haljinu bele boje, a opredelila se za puštenu kosu i veoma suptilnu šminku.

 

Međutim, ovog puta nije njen stil privukao najviše pažnje - mnogi su primetili da se prva dama nijednom nije osmehnula prisutnima. Da li je tako zbog ozbiljne teme o kojoj je Donald govorio ili...?

 

makonda-tracker