kolege pritekle u pomoć

Nakon dramatične ispovesti i priznanja da je bila na ivici samoubistva, slavna pevačica konačno zbrinuta u zdravstvenoj ustanovi

0

Nakon što je pre nekoliko dana podelila tužnu poruku sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk, stigla je pomoć za nekada popularnu pevačicu Šinejd O'Konor.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Priznanje da živi sama i od svih zaboravljena u motelu na kraju Nju Džerzija, izazvalo je pažnju medija, javnosti, ali i njenih bliskih kolega. Prva u pomoć odlučila je da joj pritekne pevačica Eni Lenoks, ali su pre nje reagovali policija i zdravstveni radnici.

 

Ova irska zvezda se sada nalazi na sigurnom, u bolnici u Nju Džerziju gde vode računa o njenom zdravlju i svakodnevno brinu o njoj. Njeni problemi nisu kratkog roka, samo se poslednjih godina njeno mentalno stanje pogoršava. Prošle godine je živela u Čikagu gde su o njoj brinuli prijatelji, a onda se preselila u Nju Džerzi.

 

Slavna pevačica zabrinula fanove potresnim snimkom: Nikom nije stalo do mene, lutam svetom sama

 

Noć u tom motelu plaćala je oko 70 dolara, a u emotivnoj poruci koju je podelila priznala je da je nekoliko puta bila na ivici da sebi oduzme život. Najteže je doživela to što niko od njeno četvoro dece nije vodilo računa o njoj niti se pitalo kako joj je u tim trenucima.

makonda-tracker