izazovnija nego ikad

Povratak na scenu u velikom stilu: Alka Vuica nizom provokativnih fotografija iznenadila fanove

0

Ekskluzivnim i provokativnim fotografijama Alka Vuica najavila je svoju novu, erotičnu i tajanstvenu pesmu 'Istanbul'!

foto: Viviana Lokmer Šulina
foto: Viviana Lokmer Šulina

Jedinstvena kantautorka Alka Vuica odlučila je da dodatno podigne temperaturu na našim prostorima. Uvek verna sebi, svom posebnom muzičkom ali i stilskom izražaju, i ovoga puta je oduševila svoje obožavaoce. Nizom predivnih, istovremeno provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pesmu 'Istanbul', koja će uskoro ugledati svetlost dana.

 

Novi singl premijerno će izvesti 20.08. na Etno festivalu Neum, a njime ujedno, kako nam je otkrila najavljuje i predstojeći album.

 

- ''Istanbul' je pravi letnji hit, ljubavna pesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Verujem da će je moja publika vrlo brzo zavoleti i uvrstiti u moje najslušanije pesme. Pesma je nastala u saradnji sa poznatom muzičarkom Jelenom Buca iz grupe Frajle s kojima sarađujem na njihova poslednja dva albuma. Iz male radionice koju smo osnovale Jelena Buca i ja, pesma 'Istanbul' kreće u osvajanje publike, a u stvaranju pesme učestvovali su i mladi muzičari Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspešnijih producenata - istakla je Alka.

 

'Istanbul' će odmah imati i svoje video izdanje, a spot je sniman u Opatiji, u jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu, vrednoj 8 milijun evra.


Dok čekamo novi letnji hit Alke Vuice, uživajte u fotogaleriji sa snimanja.

1 / 8 Foto: Viviana Lokmer Šulina

 

makonda-tracker