Sandra Bulok zaštićena od manijaka

0
Suludom fanu koji je uznemiravao Sandru Bulok i putovao širom Amerike pokušavajući da sretne atraktivnu oskarovku, juče je izrečena mera zabrane prilaženja na tri godine

Slavna glumica imala je poslednjih godina mnogo problema sa izvesnim Tomasom Džejmsom Veldonom, psihijatrijskim bolesnikom koji je bio opsednut njome i dugo je pratio u stopu. Sandra je još 2003. godine izdejstvovala da sud Veldonu zabrani da joj prilazi, ali je ova odluka prestala da važi prošle godine, kada je sumanuti obožavalac Bulokove zatvoren u instituciju za mentalno zdravlje u Tenisiju. On se odmah po napuštanju bolnice vratio svom uvrnutom hobiju, pa se glumica, koja je u međuvremenu započela proces usvajanja dečaka Luisa Bardoa, ponovo s pravom osetila ugroženom, naročito kada je saznala da je on doputovao čak u Vajoming kako bi je sreo.

Sud je juče Veldonu ponovo zabranio da prilazi Bulokovoj, njenom usvojenom sinu, ali i deci njenog bivšeg muža Džesija Džejmsa, o kojima glumica trenutno brine. Veldon je u utorak ponovo hospitalizovan na neodređeno vreme.

makonda-tracker