one ne vide sličnost

Kladimo se da nećete pogoditi ko su lepotice na ovoj fotografiji

0

Pomislili ste da je pred vama selfi (polu)sestara Kim Kardašijan i Kajli Džener? Pogrešili ste.

foto: Instagram
foto: Instagram

Sonja i Fiza Ali su beauty blogerke i šminkerke koje žive i rade u Dubaiju, a do svetske slave nisu stigle (samo) zahvaljujući svojim uspešnim angažmanom na društvenim mrežama. Za to mogu - i to u priličnoj meri - da zahvale činjenici da liče na slavne sestre Kim Kardašijan i Kajli Džener.

 

Eksplicitni kućni snimak joj nije problem: Kim Kardašijan otkrila zbog koje objave je zažalila - i svi ponovo umiru od smeha

 

 

A post shared by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on

 

Ono što je posebno interesantno jeste da njih dve tvrde da ne imitiraju američke rijaliti zvezde, kao i da im nije jasno zbog čega ih porede, budući da smatraju da ne liče na njih. Štaviše, one su za Emirates Woman izjavile da nikad nisu odgledale nijednu epizodu poznatog rijalitija U korak s Kardašijanovima.

 

 

A post shared by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on

Naši bliski prijatelji i porodica su toliko navikli na nas da ni oni ne vide tu sličnost", rekle su Sonja i Fiza za ovaj list.

 

A post shared by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on

 

Ipak, iako ističu da ne kopiraju slavne sestre, one priznaju da ponekad eksperimentišu s načinom šminkanja koji biraju poznate ličnosti, pa su se tako šminkale i kao kraljica konturisanja Kim Kardašijan.

makonda-tracker