potpuni slom

Slavna pevačica zabrinula fanove potresnim snimkom: Nikom nije stalo do mene, lutam svetom sama

0

Čuvena irska muzička zvezda već godinama se bori sa psihičkim problemima, a video koji je objavila na društvenim mrežama zabrinuo je i potresao njene obožavaoce.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Šinejd O'Konor, jedna od najtalentovanijih pevačica 90-ih godina prošlog veka, već godinama se bori s mentalnim poteškoćama i činjenicom da ju je čitava porodica napustila. To je i objasnila u snimku koji se od juče širi internetom.

 

Nakon nestanka Šinejd O'Konor progovorila o svojoj tužnoj sudbini: Ostavili ste me da umrem (FOTO)

 

- Potpuno sam sama. U mom životu nema baš nikoga osim mojih doktora i psihijatra koji je najslađe stvorenje na zemlji i koji kaže da sam ja njegov heroj, i to je jedina j***na stvar koja me trenutno održava u životu. To je patetično - objasnila je Šinejd i dodala da je snimila ovaj video kako bi svi znali kako se oseća.

 

foto: Profimedia

Šinejd je mama četvoro dece, koje je dobila u četiri različite veze. Ipak, i pored toga je usamljena.

 

- Da se radi samo o meni, već me ne bi bilo. Direktno bih se vratila mami... Hodam zemljom sama već dve godine i to je kazna jer sam j***no mentalno bolesna, ljuti me što nikome nije stalo do mene. Ja sam mala j***na žena visoka 162 cm, koja luta svetom sama dve godine - zaključila je.

 

Od njene slave ostala je samo senka - Šinejd je otkrila da živi u motelu.

 

-  Iznenada, svi koji treba da te vole i brinu tebi počinju da te tretiraju kao g***o - samo je jedna od stvari koje je O'Konorova izgovorila kroz suze.

makonda-tracker