Jedan je razlog zašto...

Mili donirao 10 miliona Srbiji i Republici Srpskoj: Napadaju ga za koncert u Hrvatskoj

0

Danas se pojavila dezinformacija da je bend Miligram svirao na obeležavanju Oluje u Hrvatskoj...

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Istina je da je Miligram svirao u Labinu u Istri koji je multinacionalna sredina Srba, Hrvata i Bošnjaka u sklopu turneje koja je zakazana 5 meseci unapred i nastup nije povezan sa bilo kakvim proslavama ili jubilejima.

 

Karte za koncert su se naplaćivale jer je u pitanju bio klub i regularan nastup koji je poceo u 2 sata posle ponoći, bez ikakve političke konotacije.

Mili se do sada pokazao jedan od najvećih filantropa na našoj muzičkoj sceni. Podsećamo da je za vreme poplava samoinicijativno zajedno sa svojim Miligramom donirao oko 10 miliona ugroženima u Srbiji i Republici Srpskoj.

 

Takođe je poznato da je odsvirao 15 regionalnih koncerata za decu bez roditelja i decu ometenu u razvoju u sklopu Miligram Magnetik turneje.

 

Zašto bi neko napadao bez razloga takvog čoveka ostaje otvoreno pitanje, a jedini razlog tome je usled nedostatka, ili pogrešno interpretirane informacije jer Mili nikad nije komentarisao druge, a sa svim medijima ima izuzetnu saradnju.

 

Godinama se drži vam medijskih svađa i posvećen je isključivo muzici.

Njegov rad poslednjih 20 godina uključuje 9 albuma za Cecu, organizaciju oba Ušća za istu, "Uđi slobodno" album za Brenu i najvažnije 4 Miligram albuma koji su se prodali u milionskom tiražu i dobili epitet Srpskog muzičkog čuda.

 

U svakom slučaju Mili je u inostranstvu i nije na području Balkana već par meseci zbog odmora i rada na novom Miligramu koji ceo Balkan željno iščekuje, tako da ćemo uskoro imati priliku da uživamo u novom proizvodu najtiražnijeg domaćeg kompozitora.

makonda-tracker