Marijana Mateus: Lotarov razvod je njegov problem

Modna dizajnerka Marijana Mateus otkriva da je ukrajinska manekenka Kristina Lilijana branila Lotaru Mateusu da posećuje njene evente i da je očekivala skori krah njegovog četvrtog braka
2
1 / 2 Foto: Story Press

Četrdesetdevetogodišnji fudbalski trener Lotar Mateus konačno će staviti tačku na jednoipogodišnju zakonsku vezu sa ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijanom. Vest o nevoljama u njihovom braku, Story je ekskluzivno objavio još prošlog oktobra, ali Lotar je tada uspeo da prevaziđe krizu sa skoro tri decenije mlađom suprugom s kojom je pokušavao da održava bračni odnos, sve dok prošle nedelje nije doživeo pravi šok kada je video fotografije na kojima se njegova supruga ljubi s drugim muškarcem na jahti usidrenoj na obali Sardinije. Nemački mediji ubrzo su objavili da je reč o prebogatom Italijanu Igoru s adresom u Monaku, ali i da on nije prvi muškarac kog je u poslednje vreme zavodila Lotarova četvrta žena koja ima samo dvadeset i dve godine. Mateus je vest o tome da ga njegova dvadeset sedam godina mlađa žena vara, saznao u redakciji lista Bild, gde je u jednom trenutku i zaplakao posle bolnog saznanja.

- Veoma sam razočaran jer bih za svoju suprugu uradio sve. Kada smo pre pola godine napravili pauzu u našoj vezi, pomogao sam joj da se opet podigne na noge kada je reč o njenoj karijeri jer je posao manekenke njen san. Tužan sam i nisam ovo zaslužio - rekao je skrhani Mateus. On je nakon skandala razgovarao sa suprugom i doneli su odluku da svako krene svojim putem, a vreme će pokazati u kom smeru će otići njihova veza. Ipak, Lotar je izgleda zaboravio da je slična sudbina zadesila njegovu treću ženu, lepu srpsku modnu dizajnerku Marijanu Mateus, koju je prevario upravo s mladom ukrajinskom manekenkom.

- U Londonu sam i čula sam za skandal u vezi s Lotarom, ali to za mene nije ništa novo – počinje razgovor za naš magazin Marijana, koja i dalje nosi prezime svog bivšeg bračnog saputnika.

- To sam i očekivala. Njihov razvod, njihova stvar. Nadam se da će sada bez problema moći da dolazi na moje evente, pošto sam ubeđena da su njegovi dosadašnji nedolasci i to što me nije ispoštovao na mojim promocijama bili Lilijanina, a ne njegova želja. Znam koliko je on želeo da me viđa i podrži u poslu. Cenim ga i poštujem kao svog bivšeg supruga – kaže za Story Marijana koja se s Lotarom, nakon pet i po godina braka, razvela u januaru 2009. i za sada ne razmišlja o povratku u zagrljaj bivšem dragom:

 - Nećemo se pomiriti, naš odnos je nakon razvoda bio i ostao samo prijateljski.

Mateus se još pre zvaničnog razvoda sa Marijanom venčao sa Lilijanom u Las Vegasu, što mnogi i nisu shvatili kao ozbiljan brak, ali za Lotara je to ipak značio početak četvrte zakonske veze. S prvom suprugom Silvijom (49) Lotar je bio u braku od 1981. do 1992. godine. Njih dvoje imaju ćerke Alisu (23) i Violu (21). Mateus je u drugi brak ušao 1994. godine sa Lolitom Morenom (49), švajcarskom voditeljkom,. Razveli su se pet godina kasnije. Imaju sina Lorisa (17). S deset godina mlađom Marijanom, koja se za njega udala sa prezimenom Kostić, bio je u braku od 2003. godine i nisu imali dece.

Nikola Rumenić

makonda-tracker