više od odnosa majka i ćerka

GOVORILI SU JOJ DA JE NIJE LEPO VASPITALA: Ovako je Divna Karleuša BRANILA svoju ćerku od svih uvreda i napada!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Mika

06-03-2019 18:19h
Pokoj joj dusi. Naravno da nije. Ali dete je dete

Tica 1984

06-03-2019 18:40h
Samo onaj ko nema decu moze da kritikuje tudju!Nikad ne znate sta vas ocekuje od vaseg detata.Svi koji su roditelji to dobro znaju.A Divna je bila sretna majka.Imala je cerku poznatu sirom zemljine kugle koja joj je iz uspesnog braka podarila dve prekrasne devojcice.,
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: