iskreno

Život slavne glumice nije med i mleko: Džesika Bil otkrila pravu istinu o onome o čemu se ćuti

0

Šarmantna glumica zavodljivog osmeha Džesika Bil otvorila je dušu u emisiji Live With Kelly & Ryan. Nakon iskrenog govora, oduševila je brojne fanove.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Već neko vreme slavnu Džesiku ne možemo videti  u nekim većim projektima. Više se priča o njenoj ljubavi sa Džastinom Timberlejkom nego o karijeri i uspesima.

 

Tridesetpetogodišnja glumica ima dvogodišnjeg sina Silasa sa Džastinom, a u novom intervjuu otkrila kako se oseća kao porodična žena.

Teško je naći balans između porodice i posla, a onda i vas kao jedinke. Osećate se kao da ste na sve strane i sa kreativne strane je to sjajno, ali zaista je teško. Verujem da se svaki zaposleni roditelj oseća isto - rekla je glumica.

 

Džesika  kaže da vodi mirniji život otkako se preselila u Njujork, ali da zbog toga njen suprug leti na sve strane kako bi postigao da bude i sa porodicom i da se posveti karijeri.

- Ne mislim da se savršen balans može naći. Možda ga nađete, ali onda deca odrastu, pa ste sami kod kuće i tužni i opet sve u krug - prokomentarisala je glumica.

makonda-tracker