uzbuđenje pred početak sezone

Velike promene: Saša Popović uklonio žiri u novoj sezoni Zvezda Granda

0

Muzičko takmičenje Zvezde Granda, čija nova sezona počinje od jeseni, doneće brojne promene.

foto: Promo
foto: Promo

Nakon velikog uspeha koji je do sada postignut, vreme je da se atmosfera još više podigne.

 

Prve promene pretpreće poznati žiri kojeg su do sada činili Aca Lukas, Marija Šerifović, Viki Miljković, Jelena Karleuša, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac, piše Kurir.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

Direktor „Granda“ odlučio je da najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji učini još interesantnijim, pa je krenuo od onih koji su žarili i palili prethodne dve sezone, od žirijske šestorke. Oni će svoje mesto imati ispod bine.

 

Vesna Dedić: Volela bih da vodim Zvezde Granda! (VIDEO)

 

 

- Produkcija „Granda“ kupila je šest novih hidrauličnih mini-bina, na kojima će biti smeštene stolice i sto za žiri. Jelena i kompanija su dosad sedeli na bini, od takmičara ih je delio zid, a u ovoj sezoni biće ispod stejdža. Dole će i slušati kandidate i ukoliko im se dopadne kako zvuče, pritiskaće taster i dizati se na scenu. To što Bekutu i ostale takmičari neće videti, ne znači da neće ni gledaoci, jer će žiri i ispod bine snimati kamere, pa će milionska TV publika moći da vidi i čuje sve reakcije omiljenog žirija - kaže izvor Kurira iz „Granda“ i dodaje da se upravo ovih dana u „Grandovom“ studiju na Košutnjaku izvode veliki radovi kako bi stejdž bio adaptiran za nove mini-bine.

 

 

makonda-tracker