Šon Pen i Robin Rajt: Definitivno razvedeni

0
Nakon tri odlaganja, glumac i reditelj Šon Pen i njegova supruga, koleginica Robin Rajt, ovih dana su potpisali brakorazvodne papire čime se i zvanično okončao njihov četrnaestogodišnji brak

Filmski superstar poznat i po svom političkom aktivizmu, Šon Pen, i njegova dosadašnja supruga Robin Rajt, tri puta su pokretali proces za raskid svoje bračne zajednice, ali bi uvek u nekom trenutku odustali. Međutim, prema sudskim dokumentima koji datiraju od 22. jula, ovog, četvrtog po redu puta, u tom svom naumu su i uspeli. Robin i Šon, koji imaju dvoje zajedničke dece, devetnaestogodišnju Dilan i šesnaestogodišnjeg Hopera, zadržaće zajedničko starateljstvo nad svojim još uvek maloletnim sinom, dok detalji finansijskog dogovora o raspodeli dobara između bivših supružnika, na sudu nisu uopšte ni razmatrana.

- Robin je za mene sada poput nekog duha. Tolike smo godine proveli zajedno, a sada je više nema – nedavno je odgovorio glumac na pitanje o tome kako se oseća kada se osvrne na svoj propali brak.

makonda-tracker