Enrike Iglesijas: Skijanje na vodi u Adamovom kostimu

0
Španski pop muzičar, ispunio je svoje obećanje da će se kao od majke rođen skijati na vodi ukoliko njegov nacionalni tim pobedi na fudbalskom mundijalu

Tridesetpetogodišnji latino zavodnik Enrike Iglesijas obećao je svojim vernim fanovima da će se bez odeće skijati na vodi ako Španija uspe da osvoji trofej na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

- Ukoliko Španija pobedi, ima da se napijem i skijam go po zalivu Biskejn – rekao je tridesetpetogodišnji pevač, u trenutku kada je njegov tim izgubio jednu utakmicu, tako da je postojala opasnost da uopšte ne prođu u narednu rundu ovog prestižnog takmičenja.

Mnogi su bili sumnjičavi oko toga hoće li zgodni umetnik održati svoje obećanje. Međutim, Enrike je medijima otkrio da mu ovo ne bi bilo prvi put da se na takav način razotkriva u javnosti.

- Obećanje je obećanje! Kad smo bili klinci, stalno smo to radili, tako da mi to neće predstavljati nikakav problem. Doduše, moraću pre toga da odem na brazilsku depilaciju – našalio se Enrike u izjavi odmah nakon što je Španija osvojila Svetski kup.

Uprkos opasnosti od ajkula i zakona koji nije blagonaklon prema golotinji, Iglesijas se jedne vrele julske noći tokom svog boravka u Majamiju, u brodiću s prijateljima koji su nosili kameru otisnuo na pučinu i tako su zabeleženi momenti u kojima seksepilni pop star ispunjava svoju čvrsto zadatu reč.

Pogledajte kako je to izgledalo:

http://www.tmz.com/2010/08/04/enrique-iglesias-naked-waterski-world-cup-spain-miami-july-video/?mediaKey=88810206-334d-4cd1-89b7-0a3d6408557f&isShareURL=true

makonda-tracker