incident na nastupu

Era Ojdanić pretučen i opljačkan: Tukla su me petorica mladića, izgubili su kontrolu

0

Pevač Andrija Era Ojdanić pretučen je na nastupu i tom prilikom opljačkan. Nakon detaljnih pregleda lekara, pušten je na kućno lečenje.

foto: Kurir
foto: Kurir

Era Ojdanić nastupa je na vašaru, a kada se atmosfera već zagrejala, gosti koji su bili pod dejstvom alkohola, pretukli su ga, oteli mu novac i zlatni lanac, piše Kurir.

 

Na pevača narodne muzike nasrnula su petorica nepoznatih mladića, koji su ga izveli iz šatora i svom snagom ga udarali pesnicama i šutirali nogama, nakon čega su mu otkinuli zlatni lanac i opelješili ga za 1.900 evra.

 

Policija je odmah reagovala i uhapsila napadače. Era je završio u Urgentnom centru sat vremena posle ponoci. Povređena su mu rebra, leđa, ruke i lice, a na kućno lečenje pušten je tek u šest sati ujutru.

 

- Dobro sam. Pretučen sam i opljačkan, šta da kažem. Njih petorica su odlepili od alkohola, izgubili svaku kontrolu i ja sam ispao njihova žrtva. Prvo su dva sata uživali i poručivali pesme, a onda je nastao haos. Napali su me iz čista mira, odvukli iza šatora i počeli da me tuku nogama i pesnicama. Nisu gledali gde udaraju. Unakazili su me! Pokušavao sam da se branim, ali džaba kad su jači - rekao je Era za Kurir.

makonda-tracker