Dženifer Lopez: Entoni je mek kao pamuk

1
Multitalentovana zvezda Dženifer Lopez, otkrila je da je u njenom domaćinstvu ona ta kojoj je zapala nezahvalna uloga strogog roditelja, dok je njen suprug Mark Entoni prema njihovoj deci veoma popustljiv

Slavna glumica, pevačica, plesačica, modna dizajenrka i producent, Dženifer Lopez, smatra da je njen suprug muzičar i glumac Mark Entoni, u odnosu sa njihovim dvogodišnjim blizancima Emom i Maksom isuviše blag roditelj, tako da je zaduženje da vodi računa da se u kući poštuju red i disciplina palo na nju.

- Mark je veoma strastvena osoba. Takav je i kada je sa decom. Sav je mek kao pamuk i to je nešto što baš volim kod njega. Ja sam ta koja neprekidno pazi da sve bude obavljeno na vreme i ide okolo govoreći Vreme je za spavanje, Moraš da jedeš. Često me ljudi pitaju kako mi uspeva da uz pregršt novonastalih obaveza uskladim i posao. Pošto više nemam sve vreme ovoga sveta, jednostavno sada sve stvari radim brže – izjavila je ova, prema Forbsovoj listi, najbogatija Amerikanka hispano porekla.

Iako je oduvek planirala da nakon rođenja dece ne dozvoli sebi da zapusti karijeru, atraktivna brineta priznaje kako joj se sve češće dešava da je obuzme osećaj krivice da čim izađe iz kuće.

- U početku sam bila ubeđena da ću se odmah nakon porođaja vratiti na posao, ali onda mi odjednom to više nije padalo na pamet. Čak i sada mi je užasno teško kada moram da ih ostavim izjutra. Ponekad je to pravo mučenje! Satima se pitam da li se oni brinu gde sam, da li znaju koliko ih volim i da sve vreme mislim isključivo na njih? – otkrila je Dženifer listu America's Glamour magazine.

makonda-tracker