Čarli Šin osuđen na 30 dana rehabilitacije

0
Američki glumac Čarli Šin priznao je krivicu za fizički napad na suprugu Bruk Miler u decembru prošle godine, ali će ostati na slobodi pošto je postigao nagodbu sa tužilaštvom

Iako je ranije odbijao krivicu, Šin je osuđen na trideset dana dana lečenja u centru za bolesti zavisnosti, trideset dana uslovne kazne i trideset i šest sati pohađanja programa za suzbijanje agresivnosti. Glumac je ipak priznao da je 25. decembra prošle godine u Aspenu stavio nož pod grlo svojoj ženi Bruk Miler sa kojom ima dva sina.

- Kriv sam po optužnici časni sude – rekao je glumac u sudnici.

Njegov advokat Jejl Galanter rekao je novinarima da junak filmova Vod i Volstrit želi da nastavi dalje sa svojim životom u pozitivnom smeru, kao i da će u utorak nastaviti snimanje hit serije Dva i po .

Posle nekoliko sukoba sa zakonom tokom devedestih godina zbog droge i porodičnog nasilja, Šin je danas jedan od najbolje plaćenih televizijskih glumaca. Inače, 1997. godine dospeo je na sud zbog napada na svoju devojku, a kasnije je bio optužen i za napad na bivšu ženu, glumicu Deniz Ričards.

 

makonda-tracker