Milena Vučić: Celebrity bekstvo iz grada

Na nekoliko lokacija u Podgorici, u nedelju prvog, i na Adi Bojani u ponedeljak drugog avgusta, Milena Vučić snimila je spot za singl Celebrity.
0
1 / 4

Pesmu kojom crnogorska mlada pevačica najavljuje drugi solo album, komponovao je Željko Joksimović koji će biti mentor ovog projekta kao i ranije (komponovao pobedničke kompozicije za Milenu na festivalima Radija S i Sunčane skale). Postprodukcija pesme Celebrity urađena je u Americi. Režija spota poverena je Dejanu Milićeviću, a za stajling je bio zadužen proslavljeni kreator Darko Kostić. Ovaj visokobudžetni spot je sniman dva dana sa dve HD kamere. Promocija spota će biti održana tokom leta u Crnoj Gori, a u pripremi je i promocija u Beogradu. Priča spota prati mladu zvezdu koja sa dve drugarice beži iz grada u oazu mira i najlepšeg peska na Balkanu.

- Prezadovoljna sam snimljenim materijalom. Drago mi je da sam uz Željka okupila i odličnu ekipu profesionalaca i mislim da će se publici dopasti ono što smo radili 36 sati po najvećem suncu. Pesma je vesela i očekujem da će naći put do srca slušalaca – kaže Milena Vučić.

makonda-tracker