užas!

Skakali su po krovu, peli se na prozore: Fotograf priznao da je fotografisao princezu Dajanu dok je umirala

1

Nakon što je bivša supruga princa Čarlsa doživela saobraćajnu nesreću, svi paparaci sjatili su se ispred bolnice u koju je preneta, ali to mnogima nije bilo dovoljno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Dok su princeza Dajana i njen partner Dodi al Fajed bežali od paparaca u Parizu, doživeli su saobraćajnu nesreću, u kojoj su i poginuli.

 

Ne daju joj ni da počiva u miru: Već četiri puta su pokušali da ukradu telo pokojne princeze Dajane

 

To što su ledi Di oterali u smrt nije bilo dovoljno fotografima, koji su nastavili da pokušavaju da snime savršenu fotografiju čak i u trenucima dok se ona rastajala sa životom.

 

1 / 11 Foto: Promo

 

Fotograf koji je snimio upravo fotografije princeze Dajane na smrti pojavio se u dokumentarnom filmu koji se bavi životom majke prinčeva Vilijama i Harija, a koji će tek biti emitovan. On je, prenose svetski mediji, u njemu priznao da je slikao ledi Di čak i u poslednjim trenucima života, ali i da je pomenute fotografije uništio.

 

Očajnički smo žurili da je otkačimo: Prinčevi Vilijam i Hari otkrili da se s bolom sećaju svog poslednje razgovora s pokojnom ledi Di

 

- Skakali su po krovu bolnice, peli se na prozore... Na kraju smo morali da prekrijemo prozore i uključimo ventilatore jer je bilo prevruće - rekao je jedan od bliskih saradnika ledi Di. - Zbog ventilatora mi se učinilo da joj se kosa pomerila, da je živa.

 

makonda-tracker