bol na bol

Nesreće i tragedije ne zaobilaze Editu i Indi Aradinović: Pevačice izgubile rođenog brata koji je bolovao od Daunovog sindroma (FOTO)

0

Folk pevačica Indira Aradinović Indi prošla je kroz teško detinjstvo, ali su ružne stvari nastavile da se događaju i narednim životnim fazama.

foto: Instagram
foto: Instagram

Naime, Indi je nedavno otvorila dušu i priznala da je njoj i njenoj sestri Editi Aradinović, pevačici grupe "Ministarke", bilo teško da odrastaju uz oca alkoholičara. Nisu je mimoišle ni batine.



Moji roditelji su se razveli 2004. godine. To sam teško podnela, iako nikad nisam imala očevu podršku. Odao se alkoholu kad mi je bio najpotrebniji. U pijanom stanju majku i mene je umeo i da udari. Bilo je veoma ružnih situacija - otkrila je pevačica.

Indira Aradinović razbesnela sve žene u Srbiji i regionu: Lakše je završiti fakultet,udati se i roditi dete, a teže je biti pevačica (FOTO)

 

Međutim, tu nije bio kraj pevačicinim mukama. Ona je sa 19 godina ostala bez brata koji je bolovao od najtežeg oblika Daunovog sindroma. Umro je kada je imao samo 21 godinu.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker