Dženifer Eniston ne želi dete iz epruvete

0
Slavna glumica odlučila je da neće pokušavati da dobije dete veštačkom oplodnjom.
foto: BANG
foto: BANG

Dženifer Eniston, koja je u filmu The Switch igrala devojku koja je odlučila da zatrudni tako što će joj prijatelj donirati spermu, u stvarnom životu bi volela da dobije potomstvo na tradicionalan način.

Kada su je u šou program Džeja Lena pitali da li će se podvrgnuti veštačkoj oplodnji, glumica je odmah odgovorila da bi volela da poznaje oca. Džej je nastavio da postavlja neprijatna pitanja četrdesetjednogodišnjoj holivudskoj zvezdi. Između ostalog, pitao je da li zna kako funkcionišu banke sperme.

- Odete u banku i dobijete karticu, valjda… Iskreno, ne znam mnogo o tome – rekla je Dženifer.

Iako nije zainteresovana za ovakav vid sticanja potomstva, glumica je nedavno posetila savetnika kako bi počela da ostvaruje svoje snove o roditeljstvu. Dženifer, koja se posle pet godina braka razvela od kolege Breda Pita, imala je sastanak sa poznatom holivudskom savetnicom za životna pitanja Suzan Galand, s kojom je razgovarala o svojim problemima i želji da se ostvari kao majka.

Suzan, čiji su klijenti i Naomi Kempbel, Demi Mur i Gvinet Paltrou, kaže da mnogi njeni slavni pacijenti imaju sličan problem.

- Stalno srećem ljude koji žive s velikom rupom u srcu jer nemaju porodice. Mnogi od njih misle da nikada neće imati decu, pošto ih nisu dobili na uobičajen način, a ne razmišljaju o drugim mogućnostima, na prvom mestu o usvajanju.

makonda-tracker