FOTO

Još jedna lepotica sa Balkana o kojoj priča ceo svet: Ivana Miličević uživa američki san

0

Bosanska glumica i model Ivana Miličević veg godinama živi i radi u Americi odakle je osvojila ceo svet.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ova lepotica sa Balkana se kao mala sa roditeljima preselila u Ameriku u Mičigen gde je završila srednju školu. Nakon toga, odlučila se za grad s mnogo više mogućnosti gde bi nastavila da razvija svoje obrazovanje i gradi karijeru. Odluka je pala na Los Anđeles. Vrata filmske industrije otovorila je epizodnom ulogom u filmu Džeri Megvajer.

 

A post shared by Ivana Milicevic (@ivanamilicevic) on

Ivana je počela da niže uspehe, a veliku pažnju javnosti privukla je provokativnim scenama u seriji Banši u kojoj se skinula do gole kože.

 

- Osećam veliku nostalgiju prema zemlji iz koje sam potekla. Kad mislim na otadžbinu, nikad ne razmišljam samo o jednoj zemlji. Sve je to Balkan. Najveća želja mi je da posetim Sarajevo. Nisam bila u njemu posle rata. Odmah zatim, tu je i predivna hrvatska, mediteranska hrana. Volim miris ribe pečene na roštilju, posute s malo maslinovog ulja i belog luka. Nedostaju mi i srpske palačinke i šljivovica koju obožavam - govorila je Ivana u intervjuu za Večernje novosti

Ivana je bradila brojne zanimljive kampanje, stekla prijatelje i saradnike u Americi i odlično se uklopila u tamnošnji stil života. 

 

A post shared by Ivana Milicevic (@ivanamilicevic) on

Zbog nesvakidašnje lepote, Ivanu upoređuju sa nekim od najsepilnijih žena iz sveta modelinga poput Žizen Bundšen.

makonda-tracker