Lejdi Gaga: Bivši dečko je ponovo aktuelan

0
Dečko Lejdi Gage, Lak Karl, ostavio je svoju devojku kako bi ponovo bio sa popularnom pevačicom
foto: BANG
foto: BANG

Njujorški barmen Lak bio je četiri godine u vezi sa Lejdi Gagom, a par je obnovio romansu pošto se pevačica prošlog meseca vratila u Veliku jabuku kako bi se videla s njim. Gaga nije bila obaveštena da on ima drugu devojku, a frajer se bez mnogo emocija ratosiljao svoje nove ljubavi, čim je saznao da je pop diva ponovo zainteresovana za njega.

- Laku se stvarno posrećilo. Najpoznatija žena na planeti traži njegovu pažnju, dok ga kod kuće čeka vatrena mlada plavuša. Sve je moglo da se završi zaista loše, ali se druga devojka sama povukla. Njoj je valjda bilo jasno kakav je Lak – on ima po jednu devojku na svakom ćošku. A Gaga je odlučila da će ga ovoga puta zaista osvojiti. Rekla je da je ozbiljna i da će ovaj početak, posle mnogo loših, konačno biti dobar – ispričao je novinarima jedan prijatelj slavne pevačice.

Gaga je prvi put srela Laka 2006. godine, kada je radila u njujorškom klubu St. Jerome’s, a vezu su počeli u junu, kada ga je poznava na bejzbol utakmicu New York Mets-a. Od tada je par zajedno, a pevačica je po atraktivnog barmena čak slala avion da bi joj se pridružio na Monster Ball turneji u Hjustonu.

Međutim, Lakova majka Melinda veoma je skeptična u vezi sa njihovim pomirenjem, pošto su poslednji put raskinuli u veoma lošim odnosima.

- Imali su grozan raskid poslednji put i nemam pojma kako će se to završiti. Nisam stigla da porazgovaram s njim o tome šta se dešava, a sa njih dvoje nikada niste načisto – rekla je Melinda za Daily Mirror.

makonda-tracker