Potresno

GLEDALA GA JE KAKO UMIRE I NIŠTA NIJE MOGLA DA UČINI: Jelena Bačić Alimpić o tragediji koju je doživela RETKO GOVORI, ali bolne trenutke NIKADA neće IZBRISATI IZ SEĆANJA (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Maki

29-09-2018 00:30h
Pisci nikada ne smeju napisati: "SvakodnevNicu"...

crvendac

28-09-2019 21:30h
@Maki
ona i njoj slicni za mene nisu pisci, njihove nayovi knjige nisu cak ni beletristika

Beti

29-09-2018 19:10h
Čekaj, udata 30 godina, i pati zbog smrti prve ljubavi?!

Maja

28-09-2019 21:21h
O, zamalo ne rece sad... Niko nije imao oca i nikom nije umro otac, nego samo njoj. Boze koji idiotluk i prica koju ponavlja ko Svaba trala la. Dokle vec vise o ocu koji je umro. Pa steta sto nije i sad ziv. Boze kojeg idiotluka!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: