Boško Janković: Tri najlepša povoda za radost

Nakon porodičnog odmora u Bečićima, fudbaler Boško Janković i njegova supruga Dijana priredili su krštenje i proslavu rođendana svom sinu Sergeju, a potom su obeležili i treću godišnjicu braka
2
1 / 5 Foto: Stevo Vasiljević

Nakon što je sa suprugom Dijanom i sinčićem Sergejom proveo deset nezaboravnih dana u hotelu Splendid u Bečićima, fudbaler italijanskog kluba Đenova i srpski reprezentativac Boško Janković vratio se u Beograd, gde je sa svojom dragom upriličio dvostruko slavlje za svog naslednika. Presrećni roditelji su svom mališanu 10. jula najpre priredili krštenje u crkvi Ružici na Kalemegdanu, a nakon toga usledilo je slavlje povodom njegovog prvog rođendana u restoranu Kalemegdanska terasa.

- Iz Crne Gore vratili smo se prepuni utisaka, a moji roditelji su išli s nama i u svemu nam pomagali oko Sergeja kojem je ovo bilo prvo letovanje. Po povratku u Srbiju, pripremili smo nezaboravnu porodičnu zabavu. Atmosfera je bila odlična i samo dan nakon proslave rođendana i krštenja, Sergej je prohodao. Napravio je dvanaest koraka i sve nas oduševio – priča Boško čiji je venčani kum Đorđe Grubor krstio i njegovog sina Sergeja. Pored toga, fudbaler je petnaestog jula u intimnoj atmosferi svog doma u Beogradu obeležio treću godišnjicu braka sa voljenom Dijanom. 

- Za svoju suprugu Dijanu izabrao sam prigodan poklon za godišnjicu u vidu nakita, što je samo mali znak pažnje za svu ljubav koju mi pruža. Naš brak zaista odlično funkcioniše i oboje smo presrećni – ističe Janković koji za nekoliko dana putuje u Đenovu, gde nakon oporavka od operacije noge nastavlja karijeru u istoimenom klubu. Istovremeno, fudbaler kuje i privatne planove za budućnost, ali za sada ne razmišljaju o drugoj bebi.

- Svakako da planiramo proširenje porodice, ali smatram da je za to još rano. Želimo da se posvetimo Sergejevom odrastanju, naročito u ovom periodu kada pravi svoje prve korake. Sin nam odlično napreduje, energično je dete i mnogo volim što je u  mnogo čemu povukao na mene. Srećan sam zato što je prvo dete koje sam dobio muškog pola. Kada bih mogao da biram, voleo bih da imam još jednog sina, a potom da dobijem ćerkicu o kojoj bi braća, kao najmlađoj, vodila računa. U suštini, najbitnije mi je da se Sergej lepo razvija, da je živ i zdrav, a na tome što mi je kao prvenac doneo ogromnu radost, zahvaliću mu načinom vaspitavanja i neizmernom pažnjom koju će imati s moje i Dijanine strane – objašnjava Boško.

Nikola Rumenić

makonda-tracker