Zašto Iva ljubav krije?

Glumica nikada nije volela takve muškarce: Čim primetim da mu je to najvažnije, odljubim se istog trenutka

0

Popularna glumica i spisateljica Iva Štrljić progovorila je o ljubavnom životu, istakla šta znači biti pravi muškarac te objasnila zašto je nekada bolje biti sam...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iva Štrljić jednom prilikom izjavila je da mediji ne mogu da je "uhvate" sa dečkom, jer su sve njene veze tajne. Takođe, objasnila je korak po korak, kako joj polazi za rukom da tako vešto krije jedno tako lepo osećanje.

 

Iva Štrljić: Uvek mi je ta slika bila u glavi kada pomislim na njega... (FOTO)

Mislim da svako ko želi to da učini i može. Nikada nisam volela muškarce koji vole da se pokazuju i slikaju. Čim primetim da mu je to najvažnije i da mu ja služim za tako nešto, odljubim se istog trenutka. Nikada nisam volela takve muškarce", rekla je Iva.

 

A post shared by Iva Strljic (@iva_strljic) on

 

Šta za Ivu znači biti "pravi muškarac"?

Pravi muškarac, pre svega, ne sme da bude kukavica... (To je) onaj koji se neće libiti da pokaže da mu je stalo, imati kućno vaspitanje - a to znači da je džentlmen. Kvalitetan muškarac uvek navija za vas, raduje se vašoj sreći. U ozbiljnom odnosu nema takmičenja. Dobar par može da funkcioniše samo ako uzdižu jedno drugo.

 

Ako se neko oseća lošije i usamljenije u vezi, nego kada je sam ili ako shvatite da vam je svejedno da li imate partnera ili ne, onda je bolje i biti sasvim sam. Svi smo prolazili kroz najraznolikije priče, svi smo se nekada tako osećali, svi smo čeznuli, svima nam je bilo teško da napustimo neku ljubavnu priču... Ali ključno je to da taj neko bude hrabar, da voli da pokaže da mu je stalo, da na vašu dobru nameru ili vaš plemeniti gest odgovori jednako tako. Sve to što očekujem od muškarca očekujem i od sebe...

 

Ne mogu ja biti razmažena šmizla koja hoće samo da njoj bude udobno u odnosu. Kada vas neko uvažava i poštuje i vi se prirodno, jednako tako ponašate prema njemu jer ste fer i imate želju da ga vašim odnosom obradujete."

Letnja musaka po receptu Ive Štrljić: Red brzog hoda, red plivanja a fil od vezbi istezanja (FOTO)

Strašno se iznerviram kada kažu: 'Jao! Iva, vreme ipak leti, godine prolaze.' Kakve to godine prolaze? Za šta godine prolaze? Godine ne prolaze nikad za lepe momente koji su pred nama. Za sreću i neodoljive događaje uvek će biti vremena. Često razmišljam koliko svet ume da bude surov prema starijim ljudima što im se ograničava mogućnost da se zaljube u poznim godinama.

 

Pa zašto se neka baka ne bi zaljubila u osamdesetoj, jednako simpatično i snažno kao osamnaestogodišnjakinja. Uvek postoji mogućnost da zavolite nekoga... Ne završava se život ni u četrdesetoj, ni u pedesetoj. Život traje sve vreme. Strašno sam ljuta što se stvari postavljaju tako. Ubacuje se veštačka i primitivna panika u osobu koja je sama. Onaj ko je sam, sam je zato zato što mu u tom trenutku tako odgovara, dok ne nađe nekoga uz koga bi mu bilo dobro.

 

Neko drugi možda i ima nekog uz koga mu nije dobro ili nije dovoljno dobro, ali je spreman da živi tim životom, a neko je drugačiji karakter, pa nije spreman da živi tako. Različite nijanse postoje, različiti ljudi, ali svako ima pravo da živi život po svoj meri", smatra glumica Iva Štrljić.

 

A post shared by Iva Strljic (@iva_strljic) on

 

makonda-tracker