Mark Valberg: Nova zvezda na Bulevaru slavnih

0
Američki glumac, reper i filmski i televizijski producent Mark Valberg u četvrtak je prisustvovao ceremoniji otkrivanja zvezde sa svojim imenom na holivudskoj stazi slavnih.
foto: BANG
foto: BANG

Tridesetdevetogodišnji višestruko talentovani umetnik Mark Robert Majkl Valberg, koji se na početku svoje karijere proslavio pod umetničkim imenom Marki Mark, u četvrtak je u Los Anđelesu prisustvovao svečanoj ceremoniji tokom koje mu je ukazana čast da se njegovo ime nađe ispod jedne od preko dve hiljade zvezda postavljenih duž čuvenog Holivudskog bulevara. Tokom otkrivanja ovog posebnog dela pločnika uz Marka su stajali ponosni članovi njegove porodice, supruga Rea Duram, sedmogodišnja ćerkica Ela, četvorogodišnji Majkl, dvadesetomesečni Brendan i šestomesečna beba Grejs.

- Zaista sam počastvovan što sam ovde. Posebno sam srećan što su moja deca prisutna ovde. Doduše, prvi put kada sam čuo da ću dobiti svoju zvezdu, mislio sam da se neko zavitlava sa mnom – bile su prve Markijeve reči nakon što mu je uručeno ovo značajno priznanje.

Za njegov uspeh i holivudsku slavu, Valberg veruje da je pre svega zaslužno to što je pre nekog vremena povratio čvrstu veru u Katoličku crkvu.

- Odrastao sam uz samu Crkvu, a onda sam zabludeo i krenuo da visim sa lošim momcima iz komšiluka. Kada god bih upao u nevolju, okretao bih se Bogu. Jednom kad sam počeo da uobličavam svoju veru, zaista divne stvari su počele da mi se događaju. Čak i kada bi se desilo nešto loše, postalo mi je mnogo lakše da se nosim sa tim. Religija je postala najvažniji segment mog života – izjavio je Mark kojeg do kraja godine očekuju svetske premijere filmova The Other Guys i The Fighter u kojima ima glavne uloge.

makonda-tracker