Osetio to i na svojoj koži

Klasičan britanski gest - smiri se i nastavi dalje: Princ Albert od Monaka rečima utehe izašao u susret mladom zaljubljenom paru

0

Kao neko ko je i sam bio tema svih razgovora kao član jedne kraljevske porodice, princ Albert od Monaka uputio je reči utehe princu Hariju i njegovoj izabranici, glumici Megan Markl.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Megan je poznata američka glumica koja iza sebe ima porodične drame, razvod koji je bio medijski propraćen... Te sada, kada već neko vreme uživa u vezi sa princom Harijem (a nije iz kraljevske porodice) ne preostaje joj ništa drugo (kao ni njemu) nego da se povinuje klasičnom britanskom gestu, kada su krizne situacije u pitanju.

foto: Profimedia

Princ Albert od Monaka, koji je i sam bio "meta", uputio je mladom zaljubljenom paru reči utehe, koje bi im mogle biti od pomoći kada se, s vremena na vreme, mirno more uzburka. Naime, prestolonaslednik krune Monaka, čija je majka bila poznata američka glumica Grejs Keli, uvideo je sličnost u sudbini Megan Markl ako odluči da stupi u brak za princom.

 

Vilijam i Hari su zadržali suze i na kovčegu ostavili pismo: Brat pokojne ledi Di otkrio kako ga je kraljevska porodica prevarila pre sahrane

Jedini savet koji imam da im dam je klasičan britanski gest: Smiri se i nastavi dalje."

Kraljevski protokol, za koji i sam Hari kaže da je težak za sprovođenje kada su ovako delikatne teme u pitanju, piše Stil, iz razloga što žive pod budnim okom medija i javnosti širom planete dvadesetčetiri sata dnevno sedam dana u nedelji.

foto: Profimedia

Princ Albert je dodao:

Iako su uspešni u skrivanju svoje veze do sada, pre ili kasnije, Megan će morati da se suoči sa medijima; To što je glumica, donekle će joj olakšati celu situaciju ali vremena su se promenila, sve je veći pritisak javnosti."

Albertova supruga princeza Šarlin pre udaje bavila se plivanjem i takmičila na Olimpijadi. Govoreći iz svog iskustva, Albert je prokomentarisao da je njoj bilo jako teško da se privikne na medijsku pompu koja se digla oko nje i oko najmanje sitnice.

foto: Profimedia

Sa količinom informacija danas, s pojavom društvenih mreža, verujem da su stvari mnogo gore."

makonda-tracker