Ivana i Edin Škorić: Nikada se nećemo pomiriti

4
Odbojkaš Edin Škorić i njegova bivša supruga Ivana otkrivaju kako, uprkos glasinama da su ponovo zajedno, ne žele da obnove nekadašnju strast, nego gaje korektan odnos isključivo zbog zajedničke dece Andree i Alekse
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Budući učenik rijaliti šou-programa Survivor, odbojkaš Edin Škorić pre godinu dana razveo se od manekenke Ivane Škorić sa kojom ima šestogodišnju ćerku Andreu i tri godine mlađeg sina Aleksu. Iako su se potrudili da se njihov rastanak odvija daleko od javnosti, baš kao i naknadni korektan odnos i briga oko zajedničkih naslednika, kada se atraktivna manekenka nedavno preselila u stan nadomak doma Studentski grad u Beogradu, Edinove česte posete izazvale su sumnju o navodnom pomirenju bivših supružnika.  

- Nas dvoje se nikada nećemo pomiriti! U dobrim smo odnosima zbog dece, ali nema mesta obnovljenoj ljubavi. Ostali smo prijatelji i tako će biti i ubuduće - ističe plavokosa lepotica tvrdeći da za njen razvod nije kriva treća osoba, iako se dugo pričalo kako je na krah Ivaninog i Edinovog braka uticao njegov prisni odnos sa anonimnom Grkinjom.

- Edin nikada nije bio ni sa jednom Grkinjom, niti je treća osoba bila umešana u naš razvod - tvrdi Ivana u čijem ljubavnom životu je nastupio potpuni mir nakon prošlogodišnjeg burnog leta tokom kojeg se razvela. S druge strane, o Edinovim stalnim ljubavnim izletima, konstantno se govorilo, ali sportista ovakve navode naziva beznačajnim.

- Čuo sam da se priča kako sam se pomirio sa Ivanom, a to se dešava zbog toga što nju viđaju dok dolazi kod mene i mene kako posećujem nju, što je sasvim normalno jer moramo da komuniciramo zbog dece. Ne vidim zbog čega neko na osnovu toga zaključuje da smo ponovo u ljubavnoj vezi. Ivana i ja smo zrele osobe i naš odnos je isti od prvog dana nakon razvoda pa sve do danas. Ne postoji mogućnost da se pomirimo jer smo oboje period zajedničke ljubavi ostavili iza sebe - siguran je Edin kome nijedna pripadnica lepšeg pola nakon razvoda nije uspela da osvoji srce.

- Trenutno sam zauzet nekim drugim stvarima, ne tražim emotivnu vezu, niti sam ijedan atom svoje snage uložio u to. Neistina je da sam za vreme braka bio u paralelnoj vezi sa izvesnom Grkinjom i takve stvari samo nanose bol i narušavaju moj i mir moje bivše supruge. Razišli smo se kao civilizovani ljudi zbog određenih razloga, a ne zbog treće osobe, pa takve priče uznemiravaju i mene i Ivanu. Posle razvoda promenio sam prioritete i ne razmišljam intenzivno o ljubavnom životu. Nisam svesno žrtvovao brak zbog karijere, ali je i ta duga razdvojenost zbog nemogućnosti za dobijanje viza svakako uticala da se Ivana i ja udaljimo. Od deset meseci provedenih u inostranstvu dešavalo se da polovinu vremena budemo razdvojeni. Ipak, daljina nije jedini razlog našeg razlaza - objašnjava Škorić koji sebe smatra avanturistom željnim provoda za koji konačno ima dovoljno vremena.

- Kada sam imao suprugu, nije bilo smisla da pored nje jurim još tri hiljade družih žena. Avanturista sam, ali to ne povezujem isključivo sa ženama, već sa načinom života, jer svašta još želim da probam i proživim stvari za koje do sada nisam imao vremena. Ujedno, trudim se i da svaki slobodan trenutak provodim sa decom koja rastu u karakterne ljude. Sin podseća na mene, dok je ćerka ista majka - kaže Edin koji će nakon učešća u Survivoru doneti definitivnu odluku o nastavku svoje karijere.

- Još razmišljam o novom angažmanu jer sam u dobroj formi i prilično sam mlad. Ako mi se ukaže neka interesantna ponuda, verovatno ću je prihvatiti - zaključuje odbojkaš.

Nikola Rumenić

makonda-tracker