Zdravko Čolić: Nestrpljiv sam pred koncert u Sarajevu

0
Pevač Zdravko Čolić priprema veliki koncertni spektakl na Koševu u Sarajevu posle trideset godina, a dan uoči sutrašnjeg nastupa otkriva zbog čega se najviše brinuo

Jugoslovenski superstar otkrio je da će na koncertu imati podršku velikog broja prijatelja, kao i da jedva čeka da izađe na binu.

- Veliko je nestrpljenje. U kontaktu sam sa prijateljima u Sarajevu i svi su tu. Mnogi su zbog koncerta stigli iz inostranstva. Osećam kao da se vraćam u neke omladinske dane. Prijateljska energija biće oko mene na Koševu i to mi je veoma važno. Publika i ja osetićemo jedni druge. Pevaćemo pesme iz raznih perioda. Jedva čekam da izađem na binu – poručio je popularni Čola za Dnevni avaz.

Harizmatični pevač otkrio je i zbog čega je bio zabrinut prethodnih dana.

- Brinuo sam malo zbog vremena. Temperature su sada pristojne i nadam se da sutra uveče neće biti kiše. Jedino se bojim da nisam malo dugačak s koncertom, što nije baš dobro, i upravo pokušavam da smanjim broj pesama. A tako bih rado pevao i nove i stare pesme... Evo, upravo se lomim da izbacim neke pesme s liste, ali koncert će opet trajati više od tri sata. Ne bih hteo smarati ljude, iako znam da bi u Sarajevu mogli pevati do zore – rekao je Čolić.

makonda-tracker