Jelena Janković se oporavlja u Beogradu

Nakon povrede zgloba na turniru u Portorožu, srpska teniserka Jelena Janković oporavlja se u krugu porodice u Beogradu i sa nestrpljenjem iščekuje odlazak u San Dijego gde gradi svoj dom iz snova
0
1 / 2 Foto: Www.jj-Jelenajankovic.com

Druga teniserka sveta obratila se svojim fanovima preko bloga na svom sajtu, osvrnuvši se na povrede koje su je pratile na prethodnim turnirima.

- Kao što znate, povredila sam leđa na Vimbldonu. Nisam trenirala deset dana, ali sam zato u tom periodu uspela malo da se odmorim, pa je sve bilo u redu. Posetila sam i Veneciju, zajedno sa porodicom, i uživala sam u vremenu provedenom sa njima. Počela sam ponovo da treniram i otišla sam u Portorož, koji je veoma lepo mesto. Moja porodica je, takođe, bila tamo, baš kao i moj dečko, što je bila sjajna stvar. Plovila sam malo na jahti, a šetala sam i pored mora svaki dan. Bio je to prvi put da sam posetila Portorož, a sve je bilo sjajno organizovano. Nadam se da ću ići tamo i sledeće godine – napisala je Jelena, koju je povreda zgloba tokom meča drugog kola sprečila da nastavi takmičenje u Portorožu.

- Morala sam da predam meč, a od tada nisam udarila lopticu. Još uvek se oporavljam. Vratila sam se potom u Srbiju gde sa celim timom lekara pokušavam da ozdravim što je brže moguće. Oni su uz mene već dugo vremena i znam da rade sve što je u njihovoj moći. Povrede nisu poželjna stvar, ali one su deo sporta. Nisam imala sreće na protekla dva turnira, ali nadam se najboljem i nastaviću vredno da radim. Ponovo sam broj dva na rang listi i igram dobro u poslednje vreme, a samo se molim da me zdravlje posluži tako da ću moći da nastavim da radim svoj posao najbolje što mogu – istakla je teniserka, koja je dodala da sa nestrpljenjem iščekuje turnir u San Dijegu sledeće godine.

- Nadam se da ću krenuti za San Dijego u narednih par dana. Volim da provodim vreme tamo. Baš u tom gradu biće moja nova kuća. Sledeće godine u San Dijegu igraću kod kuće. Ne dešava se često da možete da spavate u svom krevetu i igrate neki turnir u isto vreme. Zaista sam srećna što se ovo takmičenje vratilo u kalendar – napisala je Jelena Janković.

makonda-tracker