Kejt Hadson i Met Belami: Potraga za ljubavnim gnezdom

0
Nakon samo nekoliko meseci zabavljanja, američka glumica Kejt Hadson i njen dečko, britanski muzičar Metju Belami, dali su su se u potragu za zajedničkim životnim prostorom.
foto: BANG
foto: BANG

Iako su se upoznali i zaljubili jedno u drugo početkom godine na kalifornijskom Coachella festivalu muzike i umetnosti, talentovana tridesetjednogodišnja filmska zvezda Kejt Hadson i frontmen svetski uspešnog benda Muse, Met Belami, kao par zvanično su se prvi put pojavili tek tokom čuvenog junskog festivala u Glastonberiju. Ovih dana nakon što su uvideli su da im razdvojenost sve teže pada, lepa glumica i zgodni pevač odlučili su da je došlo vreme da potraže imanje u Njujorku u kojem bi svili svoje ljubavno gnezdo. Kejt već ima stančić u Velikoj jabuci, gde živi sa svojim sedmogodišnjim sinom Rajderom kojeg je dobila iz braka sa Krisom Robinsonom, gitaristom grupe Black Crows. Međutim, ona bi volela da ovog puta pronađe nešto veće, kako bi njen mališan imao dovoljno mesta za igru, a i kako bi Met dobio prostor za svoj muzički studio.

Tridesetvogodišnji Met nedavno je imao priliku da upozna majku izabranice svog srca, slavnu glumicu Goldi Hon, pred susret sa kojom je, kako je sam priznao medijima, imao veliku tremu.

- Mnogo mi je lepo sa Kejt i za sad se je naša veza u fazi da se non-stop ludo zabavljamo. Videćemo kako će sve to da se razvija. Još je prerano da razmatramo temu venčanja, ali nikad se ne zna šta sve može da se desi u narednim mesecima. Prvo da vidimo kako ću da se uklopim sa Goldi, a onda – ko zna... – izjavio je srećno zaljubljeni umetnik.

makonda-tracker