Nina Badrić: Ne želim da me trpaju u koš sa starletama

4
Hrvatska pop pevačica Nina Badrić otkrila je za magazin Azra kako su je roditelji vaspitali u detinjstvu, ali i koliko su joj mediji naškodili u privatnom životu

Harizmatična pevačica osvrnula se na period razvoda, a potom i pomirenja sa suprugom Bernardom Krasićem, zbog čega je bila u žiži interesovanja.

- Naučila sam jako puno, a najvažnije je da više nikada nikome ne moram opravdavati svoj privatni život. Pokušala sam biti fer i korektna i kao javna osoba biti iskrena, ali iskrenost je danas pokvareno meso. Čini mi se. Nikada svoju karijeru nisam gradila na privatnim pričama. U životu svako od nas ima uspone i padove, a ovde sam zbog muzike, a ne da bih se slikala sa svojom porodicom po novinama, radila skandale i od tih skandala pravila PR. Mogla sam i to, ali nisam. Odlučila sam ići drugim, težim putem koji se zove: Ono što vidiš to i imaš. U tom periodu je pisano sve i svašta, a nositi se sa lažima i izmišljotinama o sebi nije lako. Iako sam se navikla na to, takve situacije ipak povlače za sobom hiljadu i jedno objašnjavanje tipa: Ne, to nije istina! Neki su mi mediji u toj celoj priči o razvodu nakalemili ljude, priče, muškarce koje nikad u životu nisam upoznala. Pitam se gde je ta granica pristojnosti, gde je ta granica laži i istine? Ne želim i ne dozvoljavam da me trpaju u isti koš sa starletama, sa ljudima koji su u muzici zato da bi bili poznati, da bi se jednog dana dobro udali ili skućili. Ja pevam od svoje devete godine i kao što kaže pesma koju sam otpevala sa Dinom Merlinom: Mogla sam ja birati da sam htela, mogla sam, ali nisam... U životu jedino poštujem ljubav i muziku.  Zahvalna sam Bogu što nemam srce koje pamti ružno, što nemam srce koje ne zna oprostiti.

Popularna pevačica otkrila je i da su joj roditelji i sestra uvek bili najveća podrška u životu.

- Odigrali su veliku ulogu. Oni su moja najveća baza i ono što najviše vredi. Imati tu jednu stabilnost kućnog vaspitanja nije zanemarivo. U materijalnom smislu potičem iz prosečne porodice, roditelji me nisu finansijski podržavali, niti mi otvarali puteve svojim vezama i poznanstvima, ali su mi mnogo toga dali svojom iskrenom ljubavlju i velikim srcem. Kada sam počinjala karijeru i postajala neko i nešto, nisu menjali odnos prema meni, naprotiv, mama je znala reći: Hajde, makni se tamo i pomozi sestri. Nikada nisu dozvolili stvaranje osećaja uobražene i previše bitne Nine. Za njih sam uvek bila samo njihova Nina, njihovo dete koje su čvrsto držali s obe noge na zemlji i mislim da mi je to i sačuvalo zdravu glavu – rekla je Nina Badrić.

Jelena Kulović

makonda-tracker