sve iznenadio

Otkriveno zašto je Džastin Biber naglo prekinuo turneju: Pevač osniva crkvu

0

Miljenik (mlađih) pripadnica nežnijeg pola objavio je da neće održati najavljene koncerte u narednom periodu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Turneja pod nazivom Purpose, u okviru koje Džastin Biber oduševljava svoje obožavateljke proteklih 18 meseci, prerano je završena.

 

Nakon stravičnog zlostavljanja, ODBILA je abortus: 9 meseci kasnije, rođena je jedna od najvećih SVETSKIH ZVEZDA

 

Dvadesettrogodišnji pevač je odlučio da je prekine, a na njegovom zvaničnom sajtu juče je istaknuta sledeća izjava:

 

- Zbog nepredviđenih okolnosti, Džastin Biber će otkazati preostale koncerte na turneji Purpose. Džastin obožava svoje fanove i žao mu je što mora da ih razočara. Zahvaljuje se obožavaocima na neverovatnom iskustvu koje mu je u proteklih 18 meseci pružila turneja Purpose. Zahvalan je i počastvovan što je to iskustvo podelio sa svojom ekipom i održao više do 150 uspešnih koncerata na šest kontinenata. Međutim, nakon pažljivog promišljanja, odlučio je da u narednom periodu neće nastupati. Karte će biti refundirane.

 

foto: Profimedia

Mladi pevač otkazao je tako dvanaest koncerata, o kojih je poslednji trebalo da održi u Singapuru. Biberu je, inače, zabranjeno da nastupa u Kini jer ga smatraju kontroverznim stranim idolom, iako mu ne osporavaju talenat.

 

Korisnici društvenih mreža koji prate Džastinov rad izrazili su zabrinutost za nejgovo zdravstveno stanje zbog ovih neočekivanih vesti i poželeli mu prijatan odmor.

 

Kako piše australijski Today Extra, Biber navodno želi da osnuje crkvu.

 

- Verujem da je pravi razlog za to što je prekinuo turneju to što želi da se posveti svojoj veri i možda čak osnuje sopstvenu Crkvu - rekao je izvor blizak pevaču.

makonda-tracker