Miranda Ker: U iščekivanju potomka

0
Australijska lepotica Miranda Ker i njen novopečeni suprug, britanski glumac Orlando Blum, za pola godine postaće roditelji
foto: BANG
foto: BANG

Nakon junske veridbe, zaštitno lice brenda Victoria’s Secret Miranda Ker i izabranik njenog srca, filmska zvezda Orlando Blum, venčali su se u tajnosti pre desetak dana. Atraktivni mladenci odmah zatim su otputovali na medeni mesec na jedno karipsko ostrvo, gde su zakupili smeštaj u jednom od ondašnjih luksuznih hotela čije osoblje je bilo pomalo začuđeno ćudljivim raspoloženjem sveže udate lepotice. Brižni Orlando osetio je potrebu da opravda ponašanje svoje drage, a i nije mogao više da se suzdrži i nadalje skriva radosnu tajnu, tako da je u javnost procurela vest kako Miranda čeka bebu. Par je odlučio da ne daje zvaničnu informaciju o Mirandinoj trudnoći, ali su sreću rešili da podele sa svojim prijateljima koji se ne libe da im putem medija pošalju svoje najiskrenije čestitke.

- Veoma sam uzbuđena što je Miranda trudna! Jako sam srećna zbog nje. Ljubav je u vazduhu i to je tako divno. Ona i Orlando su predivan par i sigurna sam da će dobiti ludački privlačno dete! – izjavila je Mirandina koleginica, model Džesika Vajt.

makonda-tracker