Marion Kotijar: Tajna muzička zvezda

0
Francuska oskarovka, koja trenutno promoviše film Početak, provela je dva meseca na turneji svirajući i pevajući sa svojim prijateljem, muzičarem koji nastupa pod imenom Yodelice
foto: BANG
foto: BANG

Marion Kotijar je na ovoj turneji, na kojoj je nastupala kao Simon, pokazala zavidno muzičko umeće, svirala je nekoliko instrumenata i pevala.

- U januaru sam bila u Los Anđelesu i čula se sa svojim prijateljem, fenomenalnim pevačim poznatim pod imenom Yodelice. On mi je predložio da dođem u studio i otpevam jednu od njegoih pesama. Prihvatila sam, a onda smo, umesto da samo otpevam prateće vokale, snimili duet. Rekao mi je da nastupa u pariskoj Olimpiji i pozvao me da mu budem gošća na koncertu, a ja sam prihvatila bez razmišljanja – objašnjava lepa francuska glumica i dodaje:

- Bila sam deo benda, svirala nekoliko instrumenata. Na kraju sam završila na turneji s njim, proveli smo dva meseca putujući i nastupajući širom Francuske i Belgije. Promenila sam ime, naravno. Nisam želela da nastupam kao Marion Kotijar, pa sam izabrala ime jedne od mojih baka. Ona je davno umrla, ali znam da je oduvek želela da bude pevačica. I tako se Simon pojavila s bendom.

Iako je Marion, koja je na turneji svirala bas gitaru, klavir i bubnjeve, morala da prekine saradnju s bendom zbog obaveza u filmskoj industriji, i dalje pravi planove kako da nastavi svoju muzičku karijeru kao Simon.

- Dopada mi se da budem Simon. Čekam da mi se u rasporedu ponovo pojavi rupa od mesec ili dva, pa da skupim bend i ponovo sviram. Sviđa mi se da ne budem u prvom planu. Svetla su na pevaču, a ja sam u pozadini i uživam u sviranju – rekla je za magazine Interwiev.

makonda-tracker