Nikolina Pišek: Kristijan me je ostavio zbog druge žene

5
Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek otkrila je za hrvatski Story da je bivši dečko Kristijan Curavić ostavio zbog koleginice Žane Štrbac, ali da ne oseća bes već samo olakšanje
foto: Viktor Drago
foto: Viktor Drago

Iako ništa nije davalo naznake da će ljubav između tridesetčetvorogodišnje voditeljke TV Nova Nikoline Pišek i svetskog rekordera u ronjenju na dah Kristijana Curavića doživeti krah, pokazalo se da tri i po godine veze nisu bile dovoljne za srećnu budućnost. Naime, kako piše hrvatski Story, razlog svađe i njihovog konačnog raskida je Nikolinina nekadašnja koleginica sa TV Nova, Žana Štrbac. Ova bivša go-go plesačica i voditeljka kviza Nova lova učestvovala je na Farmi zajedno sa Kristijanom Curavićem, a iako su u početku krili svoja osećanja od partnera, prošle nedelje viđeni su zajedno u novom Vinodolskom, a potom i na jednoj reviji u Bibinju. Atraktivna Nikolina potvrdila je da ima proverene informacije da je sve to istina.

- Vest me je zatekla potpuno nespremnu na odmoru, a dobila sam je iz izvora Kristijanove nove devojke. Budući da nikada nisam komunicirala ni sa jednom osobom iz tog kruga, proverila sam činjenice i dobila potvrdu svojih sumnji, kao i potvrdu tvrdnje te osobe da vezu održavaju već duže vreme. Kao što sam i nebrojeno puta do sada izjavila, preko izdaje voljene osobe nikada ne bih mogla da pređem, pogotovo od osobe sa kojom sam više od tri godine delila sve. Ne osećam bes, osećam samo neko neobjašnjivo olakšanje i rasterećenje, kao da su tek sada stvari stale na pravo mesto. Očito je da ja nisam bila prava osoba, a on je napokon našao nekoga ravnog sebi, nekoga s kim je na istoj talasnoj dužini. Iskreno, nadam se da je sada srećniji i ja mu to od srca želim – rekla je Nikolina, koja se sa ćerkom Hanom i prijateljicama odmara u Španiji na Palma de Majorci.

Jelena Kulović

makonda-tracker