Kameron Dijaz: Ne želim da se skrasim

1
Holivudska zvezda Kameron Dijaz priznala je kako joj se ne žuri da se smiri i zasnuje porodicu jer ne želi da propusti sve prilike koje život može da joj pruži
foto: BANG
foto: BANG

Tridesetsedmogodišnja filmska zvezda Kameron Dijaz, poznata po tome što se zabavljala sa mnogim svetski poželjnim muškarcima kao što su Džastin Timberlejk, Džered Leto, Met Dilan, a koju u poslednje vreme povezuju sa slavnim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, ne želi da se prepusti mirnom životu i time sebi zauvek zatvori vrata za nove šanse i izazove.

- Brak i deca? Šta s tim? Ako bih sebi rekla da je to način života kojim ću od sada da živim, imala bih utisak da sam zatvorena za sve druge mogućnosti. Ja sam više tip devojke koji voli da bude otvoren za sve opcije! – izjavila je plavokosa lepotica, koja za sebe tvrdi da u prijateljskim i porodičnim odnosima često zauzima ulogu negovateljice i dodala:

- Ako bih ikada i odlučila da se skrasim, od svog muškarca bih očekivala da bude savestan, zna gde je i zna svoje mesto pre svega u sopstvenom životu. Jednostavno, da me ne guši – izjavila je britanskom listu The Sun glumica čiji se film Nevine laži, u kojem igra pored Toma Kruza, prikazuje u domaćim bioskopima od četvrtka 29. jula.

makonda-tracker