Serija Polje Lala sa Eminom Jahović od jeseni na našoj televiziji

5
Balkanska pop diva Emina Jahović ovih dana provodi radon na Bosforu gde se snimaju prve epizode jedne od najskupljih turskih TV serija ikada Polje Lala.

U turskim medijima svakodnevno se vode polemike o budžetima ove serije, a nagađa se da je Eminin honorar po epizodi 40 000 eura. Ovih dana produkcijska kuća koja stoji iza ovog projekta pokrenula je mnogobrojne razgovore sa nacionalnim emiterima u regionu, koji su pokazali veliku zainteresovanost da serija krene skoro u isto vreme kada i u Turskoj. Još se ne zna pouzdano gde će serija ići, ali su zainteresovanost pokazali emiteri sa nacionalnom pokrivenošću u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji.

Dok se televizije utrkuju za eksluzivna prava, Emina je definitvno pokazala svoj glumački talenat i potvrdila da sa pravom nosi vodeću ulogu u seriji. Kompletna ekipa serije je oduševljena kako Emina iznosi ulogu Lale, a na setu su mogli da se čuju komentari da joj je sledeća destinacija Holivud. Ekipa će do sredine avgusta biti na Bosforu, a zatim se sele u Bodrum gde će se snimati određeni broj epizoda.

 

 

makonda-tracker