apsolutno zanosna

Srce samohrane majke još uvek nije osvojeno, ali zato ona osvaja lepotom: Kristina Mijačević u bikiniju zapalila Instagram (FOTO)

0

Poznata modna dizajnerka retko deli svoje privatne fotografije na društvenim mrežama, ali kada to učini, nikog na ostavlja ravnodušan

foto: Instagram
foto: Instagram

Krajem 2015. godine vanbračna veza modne kreatorke Kristine Mijačević i fudbalera Aleksandara Kolarova podigla je veliku prašinu u medijima kada se saznalo da će par koji je svoju vezu krio od svih dobiti dete. 

 

Kada je Kristina rodila Petra, on nije nosio očevo prezime, ali dva meseca kasnije kada je supruga Vesna Kolarovu oprostila prevaru, postignut je dogovor da Petar ipak ponese prezim Kolarov.

 

Tatin sin: Fotografija Kristine Mijačević koja dokazuje da je Petar kopija Aleksandra Kolarova

 

 

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Kristina svaki slobodni trenutak provodi sa Petrom u čijem odrastanju učestvuje i poznati fudbaler, mada su sve pojedinosti njihovog odnosa i načina funkcionisanja ostali misterija za javnost čini se da modna kreatorka nikada nije bila srećnija.

 

Kao da se nikad nije porađala: Kristina Mijačević oduzima dah figurom na kojoj bi joj pozavideli i supermodeli (FOTO)

 

Atraktivna mama jako retko deli svoje fotografije u kupaćem kostimu, a jedna od poslednjih izazvala je opšta oduševljenje zbog Kristinine figure. Bez grama šminke i sa must have bluzom sa karnerom Kristina je dokazala da je prirodna lepotica, a istovremeno je skrenula pažnju na svoj zategnut stomak. 

 

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on

 

makonda-tracker