Nives Celzijus: Sanjala sam fudbalski skandal

0
Najpoznatija hrvatska starleta i spisateljica Nives Celzijus na svom najnovijem blogu prenosi neka od neobičnih iskustava sa letovanja na Ibici
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Supruga hrvatskog fudbalera Dine Drpića podelila je svoje utiske sa letovanja na Ibizi, gde boravi samo u društvu dobre prijateljice Nataše, a osvrnula se i na vezu atraktivnog Kristijana Ronalda sa Irinom Šajk.

- Ispijale smo Royal koktel na stenama u blizini restorana na Ibizi koji pruža najlepši pogled na zalazak sunca. Nažalost, naše snažnije polovine ostale su u Hrvatskoj, pa smo i mi ostale uskraćene za romantičan ugođaj na stenama. Ipak, bez obzira na manjak romantike, sjajno smo se zabavljale, pogotovo u trenutku kada nam je prišla slatka Špankinja i pitala nas da li smo za malo proricanja budućnosti. Pogledala sam Natašu i obe smo se cinično nasmejale.

- Ne, ne ne. hvala – rekle smo.

Previše smo zadovoljne sadašnjošću da bi se zamarale sa budućnošću. Obe se držimo epikurejskog motoa i zaista živimo u trenutku. No, devojka je bila nepopustljiva.

- Ne verujete da sam vidovita? - pitala je pomalo ljutito.

Pogledale smo je bez reči i klimnule glavom.

- Dobro, dobro, ali i vi možete biti vidovite ako to zaista želite… šta biste želele da znate? Ovo ne košta ništa, samo vam želim dokazati da niste u pravu. Razmišljale smo nekoliko sekundi, a onda sam se dosetila.

- Želimo neki fudbalski skandal koji će šokirati evropske medije - nastavila sam cinično, razmišljajući kako bi mi dobro došlo i malo vidovitosti za još koju bonus priču u mojoj novoj knjizi.

- Ok, ok, ok - nasmejala se ona i okrenula leđa promrmljavši nešto na španskom što nismo razumele.

Što zbog šoka, što zbog šampanjaca u našem kraljevskom koktelu, počele smo se doslovno valjati od smeha po neudobnim stenama. Mlada Špankinja se još jednom okrenula prema nama i veselo nam namignula. Sledeće jutro probudile smo se kasnije nego inače i primetile kako je vreme ručka. Lenjo smo se valjale po krevetu kao da nismo spavale danima, što je daleko od istine jer bez obzira na naš boravak na jednom od najluđih ostrva, provodile smo se penzionerski.

- Imala sam čudan san - promrmljala je Nataša. - Sanjala sam Ronalda i onu njegovu verenicu kako ipak nisu ostali zajedno, jer ga je oterala svojim medijskim istupima. U snu mi je Kristijano pričao kako je ona bila idealna i samo da je istrajala na nedodirljivosti i da nije popustila komentarišući njihovu vezu i najavu braka, bili bi zajedno do smrti…. Zar nije neobičan san? - prokomentarisala je na kraju Nataša, koja je definitivno jedna od retkih žena neimpresioniranih Kristijanom i njegovom moći i zaista je bilo neobično da ona sanja Ronalda i njegovu verenicu.

Priča o neobičnom snu podsetila me na moj san. Engleski mediji u šoku… Njihov reprezentativac i idol vodio je ljubav sa maloletnicom koja je ostala trudna. No, ovaj put nije reč o maloletnoj prostitutki već, još skandaloznije, bliskoj rođaci njegove žene. Zaista neobični snovi. Da li nas je misteriozna Špankinja začarala i učinila vidovitima ili smo samo pod uticajem neobičnog događaja sanjale gluposti, pokazaće vreme – napisala je Nives Celzijus na svom blogu.

makonda-tracker