Madona se vraća u London

5
Kraljica pop najavila je da planira da se ponovo doseli u britansku prestonicu
Foto: BANG
Foto: BANG

Pevačica, koja se odselila iz Londona u Njujork 2008. godine posle razvoda od reditelja Gaja Ričija, trenutno je u britanskoj prestonici gde režira film W.E. o kralju Edvardu VIII koji je odlučio da abdicira zbog svoje ljubavnice, razvedene Amerikanke Volis Simpson.

Uprkos planovima da se u Londonu zadrži samo šest meseci tokom snimanja, Madona se ponovo zaljubila u glavni grad Ujedninjenog kraljevstva i rekla svom bivšem suprugu Gaju Ričiju da planira da se ponovo doseli tamo.

- Gaj kaže da je govorila o njihovom domu u Viltširu, deci i zajedničkim prijateljima u Londonu. Izgleda da je nostalgična. Imala je širok krug prijatelja i bila zaljubljena u grad. Oduvek je volela Njujork, ali se osećala bolje u Londonu – rekao je neimenovani izvor za Daily Star.

Madona, koja ima četvore dece veruje da će joj biti veoma lako da se vrati u Britaniju i ponovo poveže sa starim projateljima.

- Ona provodi mnogo vremena sa svojom ćerkom Lurd, ali joj očajnički nedostaje društvo odraslih.

Pedesetjednogodišnja Madona ranije je objasnila da joj se Britanija smučila, ponajviše zbog nadimka Madž koji su joj Englezi dali.

- Jedan od razloga što sam napustila Englesku bio je i da ne čujem reč Madž nikada više. Neki tvrde da Madž kolokvijalni izraz za dosadnu sredovečnu domaćicu, dok su mi drugio objasnili da je to skraćenica od Majesty (visočanstvo) – rekla je Madona.

TAGOVI: 123Madona
makonda-tracker