Zatvorski dani Lindzi Lohan

0
Dvadesetčetvorogodišnja glumica, koja od 20. jula izdržava zatvorsku kaznu u Kaliforniji, sklopila je prijateljstvo s nekoliko svojih sapatnica, objavljuje njena advokatica, dok zatvorski izvori tvrde da se Lindzi smučila ostalim zatvorenicama
Foto: BANG
Foto: BANG

Njena advokatica rekla je US magazinu da se Lindzi oseća dobro i da je čak stekla i nekoliko prijateljica u zatvoru. Posrnula zvezda filmova za decu osuđena je na 90 dana zatvora pošto je prekršila uslovnu kaznu koja joj je izrečena 2007. godine zbog vožnje pod dejstvom narkotika. Advokatica koja vodi njen slučaj nada se da će ova kazna biti skraćena i objašnjava da za mladu glumicu nisu zahtevali nikakve posebne uslove, kako su mediji donedavno pisali.

Nasuprot tome, izvor magazine People tvrdi da se Lindzi smučila ostalim zatvorenicama upravo zbog povlastica koje uživa.

- Kad ona poželi da joj donesu novu odeću ili bilo šta drugo, sve druge devojke moraju u svoje ćelije. A to se dešava stalno – otkriva izvor poznatog magazina Marija Medina.

Ona tvrdi da Lindzine zatvorske drugarice smatraju da nije fer da zbog nekog koga čak nisu ni videle budu stalno pod pojačanim nadzorom.

- Lindzi se smučila svima. Svi znaju da je tu, ali je niko ne viđa. Čim ona poželi da mrdne, sve druge stavljaju pod ključ. I to se dešava staln. U petak je, na primer, išla u zatvorsku kliniku, a cello mesto je bilo kao pod opsadom – opisuje Medina.

makonda-tracker